Jemná domáca šunková pena

Slávka Habrmanová/food blogerka 0

Potrebujeme:

  • 400 g dusenej šunky ,
  • 250 ml šľahačky,
  • soľ, biele korenie, pažítku,
  • 1 lyžicu klasickej horčice,
Foto: Ingimage.com

Postup:

Rozmixujeme šunku so šľahačku, dajte si záležať, nech je to fakt nadýchané.

Pridáme soľ (ak vôbec treba), korenie, jemne nasekanú čerstvú pažítku a horčicu. Alebo môžete svoju šunkovú penu dochutiť aj iným, korením, bylinkami.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...
Author image

Slávka Cigáňová (Habrmanová)

Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.

články autora...

Pridaj komentár