Často počas týždňa rozmýšľate nad tým, čo s vývarom, ktorý vám zostal po nedeľnom obede? A zároveň neschvaľujete riešenie, že čokoľvek, čo vám istú dobu „zavadzia“ v chladničke, treba okamžite vyhodiť…
Isto to platí aj pre vývar, napríklad kurací, po ktorom máte v hrnci kopec kvalitného uvareného mäsa (inak spôsob prípravy varením je považovaný za najzdravší) a tiež úžasnú zeleninu.
Slávka Cigáňová (Habrmanová)
Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.