Do júnovej fotosúťaže ste nám poslali 60 fotiek na tému:
“Čo robíte s vašim ovocím?”

Komu pošleme tieto exkluzívne ovocno-čokoládové balíčky mrazom sušeného ovocia od BRIX?
Rozhodnú vaše lajky pri fotografiách.
A teraz vás pozývame hodnotiť »»»
Lajkujte a zdielajte len do 30. júna!
1. miesto:

2. miesto:

3. miesto:

Čo je mrazom sušené ovocie?
Pre proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do 2 hodín po zbere šokovo zmrazené (-30°C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia.
Následne je sušené v špeciálnych komorách pri teplote -60° C vo vákuu. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť.
Vzhľadom na jeho malú váhu, je lyo-ovocie Brix zdrojom energie a živín na cesty.
Jedno vrecko ovocia je plné vitamínov, karoténoidov, omega 3 a 6 – mastných kyselín, antioxidantov, minerálov a vlákniny s nízkym glykemickým indexom, keďže proces spracovania a konzervácie zabezpečuje uchovanie všetkých nutričných hodnôt.
Mrazom sušené ovocie je vhodným spoločníkom všade tam, kde máte obmedzenú možnosť uskladnenia čerstvého ovocia, keďže si nevyžaduje uskladnenie v chlade, neobsahuje vodu, nehrozí Vám jeho znehodnotenie (roztečenie, splesnivenie, skvasenie).
