Aktuality Ovocná fotosúťaž s BRIX ide do finále redakcia 27. júna 2017 0 Do júnovej fotosúťaže ste nám poslali 60 fotiek na tému: “Čo robíte s vašim ovocím?” Komu pošleme tieto exkluzívne ovocno-čokoládové balíčky mrazom sušeného ovocia od BRIX? Rozhodnú vaše lajky pri fotografiách. A teraz vás pozývame hodnotiť »»» Lajkujte a zdielajte len do 30. júna! 1. miesto: 2. miesto: 3. miesto: Čo je mrazom sušené ovocie? Pre proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do 2 hodín po zbere šokovo zmrazené (-30°C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia. Následne je sušené v špeciálnych komorách pri teplote -60° C vo vákuu. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť. Vzhľadom na jeho malú váhu, je lyo-ovocie Brix zdrojom energie a živín na cesty. Jedno vrecko ovocia je plné vitamínov, karoténoidov, omega 3 a 6 – mastných kyselín, antioxidantov, minerálov a vlákniny s nízkym glykemickým indexom, keďže proces spracovania a konzervácie zabezpečuje uchovanie všetkých nutričných hodnôt. Mrazom sušené ovocie je vhodným spoločníkom všade tam, kde máte obmedzenú možnosť uskladnenia čerstvého ovocia, keďže si nevyžaduje uskladnenie v chlade, neobsahuje vodu, nehrozí Vám jeho znehodnotenie (roztečenie, splesnivenie, skvasenie). Podmienky celej súťaže»»» (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Aktuality Ovocná fotosúťaž s BRIX ide do finále redakcia 27. júna 2017 0 Do júnovej fotosúťaže ste nám poslali 60 fotiek na tému: “Čo robíte s vašim ovocím?” Komu pošleme tieto exkluzívne ovocno-čokoládové balíčky mrazom sušeného ovocia od BRIX? Rozhodnú vaše lajky pri fotografiách. A teraz vás pozývame hodnotiť »»» Lajkujte a zdielajte len do 30. júna! 1. miesto: 2. miesto: 3. miesto: Čo je mrazom sušené ovocie? Pre proces lyofilizácie sa používa ovocie, ktoré bolo do 2 hodín po zbere šokovo zmrazené (-30°C), z dôvodu uchovania si všetkých nutričných hodnôt ako u čerstvého vyzretého ovocia. Následne je sušené v špeciálnych komorách pri teplote -60° C vo vákuu. Výsledný produkt je takmer identický s pôvodnou surovinou, keďže si zachováva farbu, chuť, arómu, minerály, vitamíny a veľkosť. Vzhľadom na jeho malú váhu, je lyo-ovocie Brix zdrojom energie a živín na cesty. Jedno vrecko ovocia je plné vitamínov, karoténoidov, omega 3 a 6 – mastných kyselín, antioxidantov, minerálov a vlákniny s nízkym glykemickým indexom, keďže proces spracovania a konzervácie zabezpečuje uchovanie všetkých nutričných hodnôt. Mrazom sušené ovocie je vhodným spoločníkom všade tam, kde máte obmedzenú možnosť uskladnenia čerstvého ovocia, keďže si nevyžaduje uskladnenie v chlade, neobsahuje vodu, nehrozí Vám jeho znehodnotenie (roztečenie, splesnivenie, skvasenie). Podmienky celej súťaže»»» (2 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)Loading...