Robili ste včera na večeru kuracie pečienky na cibuľke? Pomerne ľahká záležitosť na prípravu, no časť z nich vám určite ostala aj na ďalší deň. Čo s tým? Áno, máte pravdu… Najlepšie sú čerstvé, hneď po ich opečení na panvici. Stále to však nie je dôvod na to, aby ste ich na ďalší deň z chladničky vyhadzovali. Najmä v tom prípade, ak je tu chutný nápad na to, ako ich ďalej využiť a pekne dotvoriť do podoby, na ktorej si pochutí celá rodina, kľudne aj na raňajky.
Pripravte si s nami domácu pečienkovú paštétu s chutnými brusnicami.
Slávka Cigáňová (Habrmanová)
Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.