Niekedy sa zdá, že vykúzliť trošku slávnostnejšie raňajky býva problém. Pokiaľ vás omrzelo robiť klasické chlebíky so šunkou a syrom, alebo ešte klasickejšie nátierky typu vajíčková či sardinková, inšpirujte sa spolu s nami Talianskom a jeho bruschettami.
Ak do toho urobíme trošku fúzie pomocou tekvice hokkaido, máme niečo naozaj nevšedné.
Slávka Cigáňová (Habrmanová)
Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.