Máte kúsok syra typu parmezán v chladničke a rozmýšľate, že je škoda ho vyhodiť? Presne tak. Tohto syra stačí málo a dodá plnú chuť každému jedlu.
Naozaj kúsok vám treba aj na nasledujúci recept a vykúzlite pochúťku, ktorou očaríte svoju rodinu, prípadne aj nečakanú návštevu. Ak totiž máte vždy v zálohe aj lístkové cesto, máte vyhraté.
Slávka Cigáňová (Habrmanová)
Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.