Lenivosť a netrpezlivosť sú jednou z výrazných hnacích síl ľudského pokroku. Platí to aj v kuchyni, kde ma materinský pud a vyživovacia povinnosť k trom potomkom a manželovi prikvačili viac ako bolo mojej prirodzenosti milé.
Vypracovala som si však optimalizačnú techniku varenia, ktorú by sme mohli nazvať “nechaj povaľovať v chladničke.”
V spojitosti s mojimi sklonmi k všetkému zdravšiemu a úspornejšiemu vznikol celkom inšpiratívny prístup s možnosťami neohraničených tvorivých variácií.
Komentáre k článku
Ó, šošovica v špajzi, chutí nám všetkým, ale klasického prívarku či polievky už máme plné zuby. Tak ďakujem za recepty, už teraz cez obrazovku mi chutia 🙂 Určite vyskúšam…
Ó, šošovica v špajzi, chutí nám všetkým, ale klasického prívarku či polievky už máme plné zuby. Tak ďakujem za recepty, už teraz cez obrazovku mi chutia 🙂 Určite vyskúšam…
Natierka je fakt vyborna, ked sa dobre okoreni. Mi kolegyne nechceli verit, ze je z obycajnej sosovice
Ďakujem za nápadité recepty. Vyskúšala som a sekaná mala najväčší úspech.
Dobry napad ta natierka. Super na hriankach.