A aké by to boli v našich končinách sviatky, keby na štedrovečernom stole chýbala chutná ryba a zemiakový šalát. Vyskúšajte počas sviatočných dní aj nové recepty. Originálne a diétne.
Filet zo zubáča podávaný s bylinkovo-zeleninovým cous-cous
Zubáč je u fajnšmekrov vyhlásený za kráľa medzi sladkovodnými rybami. Mäso zo zubáča je ľahké a diétne, má mimoriadne vysoký obsah vitamínu D. Je to dravá ryba, a tie sú považované za najzdravšie. Pripravte si z nej zdravé a ľahké vianončné jedlo – a to jej kombináciu s bilinkovo-zeleninovým cous-cous.
Tomáš Turčan
Rád píšem. Tvorím texty na témy, ktoré považujem za zmysluplné a (verím) praktické aj pre tých, čo si ich prečítajú. Venujem sa hlavne oblastiam, ktoré súvisia so zdravo prežívaným rodinným životom. V práci je mojou doménou marketingová komunikácia.
Vyskúšala som repcept filet zo zubáča, je výborný. Keďže dcéra má intoleranciu na pšenicu, mlieko, paradajky, tak je dosť problém variť. Ako prílohu som urobila pohánkové krúpy. Všetci sme si pochutili. Nech sa Vám darí a ďakujem za pomoc pri spestrení stravy.
Vyskúšala som repcept filet zo zubáča, je výborný. Keďže dcéra má intoleranciu na pšenicu, mlieko, paradajky, tak je dosť problém variť. Ako prílohu som urobila pohánkové krúpy. Všetci sme si pochutili. Nech sa Vám darí a ďakujem za pomoc pri spestrení stravy.