Ryby

Ryby nie sú len jedlom „prímorským“. Mali by sme ich konzumovať často. Najmä tie naše, sladkovodné.

Netradičný tradičný šalát

Alica Uchytilová 0

Zemiakový šalát je jedným zo synoným Vianoc. Bez neho by to skrátka nešlo. Na túto vianočnú klasiku existuje nespočetné množstvo receptov a každá rodina má…

Vianočná rybka pre deti – tilapia

Tomáš Turčan 0

Premýšľate, akú rybku pripraviť deťom počas sviatočných dní? Vyskúšajte to s tilapiou. Nemá výrazne rybaciu chuť a veľa kostí, preto je veľmi vhodná aj pre najmenších. Jej…

Bruschetta so sardinkami

Natália Horváthová 0

Chuť a vôňa Stredomoria aj vo vašej kuchyni? Vyskúšajte jednoduchý recept na bruschettu. Potrebujete: Ako na to? Bagetu nakrájame na plátky a jemne osmažíme. Pokvapkáme…

Ľahké sviatočné jedlá z rýb

Tomáš Turčan 1

A aké by to boli v našich končinách sviatky, keby na štedrovečernom stole chýbala chutná ryba a zemiakový šalát. Vyskúšajte počas sviatočných dní aj nové…

Pečený pstruh na medveďom cesnaku

Tomáš Turčan 0

Čo potrebujeme (4 porcie): Postup prípravy: Pstruhy potrieme olivovým olejom, zvnútra osolíme a mierne okoreníme. Do vnútra vložíme celé lístky medvedieho cesnaku a priečne prekrojený…

Tehotenstvo

Viac o tehotenstve

Babetko

Viac o bábätkách

DetskeChoroby

10 vecí, ktoré by alergici na palinu a ambróziu mali vedieť

0

Ak vám lekár pri problémoch s alergiou odporúčal návštevu mora, pri peľovej alergi to nemusí pomôcť.

Predovšetkým v oblasti chorvátskej Dalmácie a na juhu Talianska a Španielska sa pacienti stretli so silnými príznakmi alergie, keďže aj tu sú rozšíené niektoré buriny.

Viac o zdraví

Auto

Viac o autách