Potrebujeme:
- 4 vajcia,
- 250 g práškového cukru,
- 100 g hladkej múky,
- 200 g masla,
- 200 g horkej čokolády.

Postup:
Maslo s čokoládou rozpustíme nad parou. Necháme mierne vychladnúť.
Pridáme do vajec, našľahaných s cukrom, kde sme následne zamiešali preosiatu múku.
Pečieme na 170 stupňov Celzia 25 minút.
Cieľom je, aby táto čokoládová torta bola ešte jemne mäkká a vláčna zvnútra. Môžete podávať s krémom z mascarpone, vymiešaným s cukrom a citrónovou šťavou, prípadne ovocím (najmä bobuľovým, ale aj jahodami), poduseným krátko na troche cukru.
TIP:Toto čokoládové brownie môžete skúsiť aj jednotlivo do malých foriem na muffiny.