Torty Pavlova s černicami Marta Turóciová 2. septembra 2016 0 Na tortu Pavlova potrebujete: Na bezé: 4 bielky štipka soli 200 g cukru 2 balíčky vanilínového cukru 1 zarovnaná PL Gustinu jemného kukuričného škrobu Dr. Oetker 2 PL jablkového alebo vínneho octu Na náplň: 250 ml smotany na šľahanie 1 balíček Smeta-fixu Dr.Oetker 1 balíček vanilkového cukru 250 g kyslej smotany Na ozdobenie: 500 g očistených ostružín – černíc Ešte potrebujete: plech na pečenie (30 x 40 cm) elektrický ručný šľahač Postup prípravy torty Pavlova Na papier na pečenie nakreslíme kruh (0 20 cm) a položíme ho na plech na pečenie. Na prípravu cesta v mise vyšľaháme bielky so soľou elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Postupne pridáme cukor a vanilínový cukor a šľaháme asi 3 minúty, kým sa cukor úplne nerozpustí. Nakoniec krátko zašľaháme škrob s octom. Bezé nanesieme na papier na pečenie v tvare kruhu. Vložíme do predohriatej rúry a pečieme. Elektrická rúra: 120 °C Teplovzdušná rúra: 100 °C Plynová rúra: stupeň 1 Doba pečenia: asi 100 minút Rúru vypneme a bezé v nej necháme asi 20 minút sušiť. Na prípravu náplne vyšľaháme smotanu so Smeta-fixom a vanilkovým cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Metličkou krátko vmiešame kyslú smotanu a nanesieme na vychladnuté bezé. Ozdobíme ostružinami a ihneď podávame. (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Torty Pavlova s černicami Marta Turóciová 2. septembra 2016 0 Na tortu Pavlova potrebujete: Na bezé: 4 bielky štipka soli 200 g cukru 2 balíčky vanilínového cukru 1 zarovnaná PL Gustinu jemného kukuričného škrobu Dr. Oetker 2 PL jablkového alebo vínneho octu Na náplň: 250 ml smotany na šľahanie 1 balíček Smeta-fixu Dr.Oetker 1 balíček vanilkového cukru 250 g kyslej smotany Na ozdobenie: 500 g očistených ostružín – černíc Ešte potrebujete: plech na pečenie (30 x 40 cm) elektrický ručný šľahač Postup prípravy torty Pavlova Na papier na pečenie nakreslíme kruh (0 20 cm) a položíme ho na plech na pečenie. Na prípravu cesta v mise vyšľaháme bielky so soľou elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Postupne pridáme cukor a vanilínový cukor a šľaháme asi 3 minúty, kým sa cukor úplne nerozpustí. Nakoniec krátko zašľaháme škrob s octom. Bezé nanesieme na papier na pečenie v tvare kruhu. Vložíme do predohriatej rúry a pečieme. Elektrická rúra: 120 °C Teplovzdušná rúra: 100 °C Plynová rúra: stupeň 1 Doba pečenia: asi 100 minút Rúru vypneme a bezé v nej necháme asi 20 minút sušiť. Na prípravu náplne vyšľaháme smotanu so Smeta-fixom a vanilkovým cukrom elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni dotuha. Metličkou krátko vmiešame kyslú smotanu a nanesieme na vychladnuté bezé. Ozdobíme ostružinami a ihneď podávame. (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)Loading...