Cestoviny a pizza Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom Natalia Horvathova 15. marca 2016 1 Budeme potrebovať: 600 g kuracích pŕs 150 g kozieho syra 100 g mladej cibuľky 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate 1 lyžica nasekaného čerstvého oregana 60 ml bieleho vína 60 ml olivového oleja 150 g cukety 200 g cherry paradajok 2 strúčiky cesnaku 1 kocka Podravka slepačieho bujónu 300 g cestovín Podravka Tagliatelle soľ, čierne korenie Postup: Kuracie prsia narežeme nožom a vytvoríme malú kapsičku, ktorú naplníme zmesou syra, zelených časti častí mladej cibuľky, 1 lyžice petržlenovej vňate a oregana. Osolíme, okoreníme, prelejeme vínom a necháme marinovať. Biele časti mladej cibuľky speníme na olivovom oleji do zlatista. Pridáme na plátky nakrájanú cuketu, cherry paradajky, cesnak, zvyšnú petržlenovú vňať, slepačí bujón a podlejeme vodou. Varíme až do zmäknutia zeleniny. Pridáme uvarené cestoviny a jemne premiešame. Kuracie mäso krátko opečieme na panvici a potom pečieme ešte 12 minút v rúre predhriatej na 180 stupňov. Keď je mäso upečené, opatrne ho nakrájame a podávame s pripravenými cestovinami a zeleninou. (Žiadne hodnotenia)Loading... Komentáre k článku Naozaj skvele, z vlastnej skusenosti odporucam. Skusil som to s bujonmi Podravka a jedlo ma fakt skvelu chut. dobru chut vsetkym Odpovedať Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Cestoviny a pizza Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom Natalia Horvathova 15. marca 2016 1 Budeme potrebovať: 600 g kuracích pŕs 150 g kozieho syra 100 g mladej cibuľky 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate 1 lyžica nasekaného čerstvého oregana 60 ml bieleho vína 60 ml olivového oleja 150 g cukety 200 g cherry paradajok 2 strúčiky cesnaku 1 kocka Podravka slepačieho bujónu 300 g cestovín Podravka Tagliatelle soľ, čierne korenie Postup: Kuracie prsia narežeme nožom a vytvoríme malú kapsičku, ktorú naplníme zmesou syra, zelených časti častí mladej cibuľky, 1 lyžice petržlenovej vňate a oregana. Osolíme, okoreníme, prelejeme vínom a necháme marinovať. Biele časti mladej cibuľky speníme na olivovom oleji do zlatista. Pridáme na plátky nakrájanú cuketu, cherry paradajky, cesnak, zvyšnú petržlenovú vňať, slepačí bujón a podlejeme vodou. Varíme až do zmäknutia zeleniny. Pridáme uvarené cestoviny a jemne premiešame. Kuracie mäso krátko opečieme na panvici a potom pečieme ešte 12 minút v rúre predhriatej na 180 stupňov. Keď je mäso upečené, opatrne ho nakrájame a podávame s pripravenými cestovinami a zeleninou. (Žiadne hodnotenia)Loading...
Naozaj skvele, z vlastnej skusenosti odporucam. Skusil som to s bujonmi Podravka a jedlo ma fakt skvelu chut. dobru chut vsetkym Odpovedať
Naozaj skvele, z vlastnej skusenosti odporucam. Skusil som to s bujonmi Podravka a jedlo ma fakt skvelu chut. dobru chut vsetkym