
Budeme potrebovať:
- 600 g kuracích pŕs
- 150 g kozieho syra
- 100 g mladej cibuľky
- 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
- 1 lyžica nasekaného čerstvého oregana
- 60 ml bieleho vína
- 60 ml olivového oleja
- 150 g cukety
- 200 g cherry paradajok
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 kocka Podravka slepačieho bujónu
- 300 g cestovín Podravka Tagliatelle
- soľ, čierne korenie
Postup:
Kuracie prsia narežeme nožom a vytvoríme malú kapsičku, ktorú naplníme zmesou syra, zelených časti častí mladej cibuľky, 1 lyžice petržlenovej vňate a oregana. Osolíme, okoreníme, prelejeme vínom a necháme marinovať.
Biele časti mladej cibuľky speníme na olivovom oleji do zlatista. Pridáme na plátky nakrájanú cuketu, cherry paradajky, cesnak, zvyšnú petržlenovú vňať, slepačí bujón a podlejeme vodou. Varíme až do zmäknutia zeleniny.
Pridáme uvarené cestoviny a jemne premiešame. Kuracie mäso krátko opečieme na panvici a potom pečieme ešte 12 minút v rúre predhriatej na 180 stupňov. Keď je mäso upečené, opatrne ho nakrájame a podávame s pripravenými cestovinami a zeleninou.

Naozaj skvele, z vlastnej skusenosti odporucam. Skusil som to s bujonmi Podravka a jedlo ma fakt skvelu chut. dobru chut vsetkym