Sezóna grilovačiek je v plnom prúde. Ako ale neuviaznuť v rutine a neopekať dookola vždy len klobásky, špekáčiky či syry na grilovanie?
Zrejme si hovoríte, že všetko ostatné by vás vyšlo poriadne draho a ešte aj zbytočná námaha. Veď najjednoduchšie je nakrájať klasické špekáčiky a šupnúť ich rovno na gril.
Slávka Cigáňová (Habrmanová)
Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.
mňam