Ryby Bruschetta so sardinkami Natália Horváthová 30. mája 2016 0 Chuť a vôňa Stredomoria aj vo vašej kuchyni? Vyskúšajte jednoduchý recept na bruschettu. Podravka Potrebujete: bageta (plátky chleba), 30 ml olivového oleja, 1 balenie Podravka krájaných paradajok (390 g), 50 g rukoly, 3 konzervy Eva jadranských sardiniek v rastlinnom oleji (3 x 115 g), 3 čajové lyžičky kapár, 3 strúčiky cesnaku, petržlenová vňať, soľ, čierne korenie Ako na to? Bagetu nakrájame na plátky a jemne osmažíme. Pokvapkáme olivovým olejom. Pridáme 2 lyžičky krájaných paradajok, 2-3 lístky rukoly a sardinky. Pridáme niekoľko kapár a polejeme zmesou z nasekanej petržlenovej vňate, prelisovaného cesnaku a olivového oleja. Ochutíme soľou a korením. Dobrú chuť! (Žiadne hodnotenia)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Ryby Bruschetta so sardinkami Natália Horváthová 30. mája 2016 0 Chuť a vôňa Stredomoria aj vo vašej kuchyni? Vyskúšajte jednoduchý recept na bruschettu. Podravka Potrebujete: bageta (plátky chleba), 30 ml olivového oleja, 1 balenie Podravka krájaných paradajok (390 g), 50 g rukoly, 3 konzervy Eva jadranských sardiniek v rastlinnom oleji (3 x 115 g), 3 čajové lyžičky kapár, 3 strúčiky cesnaku, petržlenová vňať, soľ, čierne korenie Ako na to? Bagetu nakrájame na plátky a jemne osmažíme. Pokvapkáme olivovým olejom. Pridáme 2 lyžičky krájaných paradajok, 2-3 lístky rukoly a sardinky. Pridáme niekoľko kapár a polejeme zmesou z nasekanej petržlenovej vňate, prelisovaného cesnaku a olivového oleja. Ochutíme soľou a korením. Dobrú chuť! (Žiadne hodnotenia)Loading...