Chuťovky Oblož si svoj kreker Alica Uchytilová 8. júla 2018 0 Spestriť si letný piknik na deke? Niečo, čo pripravia aj vaše deti? Obložené TUC sme vymysleli v spolupráci s pražským trendy chlebíčkovým bistrom Sisters. Bylinkovo-semienkové krekery s reďkvičkovou nátierkou Táto verzia určite zachutí tým, ktorí si v lete pravidelne pripravujú chlieb s maslom a reďkovkami. S tým rozdielom, že podklad netvorí chlieb, ale krekery s pažítkou, makom a ľanovými semienkami. Kombinácia byliniek, semienok a reďkovky v ústach rozohrá doslova koncert chutí a vy budete pred kamarátmi žiariť ako pútavý inovátor. Ako na to? 1-2 balenia TUC semienka a pažítka REDKVIČKOVÁ NÁTIERKA 100 g reďkoviek (nakrájaných na drobné kocky) 100 g tvarohu / lučiny 1 jarná cibuľka (biela časť) Soľ, korenie Bielu časť cibuľky nakrájame nadrobno, zmiešame s reďkovkami a tvarohom / lučinou. Osolíme, okoreníme, natrieme na bylinkovú TUC-ku a nakoniec ozdobíme zelenou časťou cibuľky a naplocho nakrájanú reďkovkou. Paradajkové krekery s hráškovým pyré a parmezánom Hráškový krásavec nadchne fanúšikov sezónnej zeleniny. Veď kto by nemiloval čerstvý hrášok v kombinácii s chutným talianskym parmezánom? Podklad tvoria krásne červené TUC, ktorých hlavnou ingredienciou, dodávajúcou im skvelú chuť, je sušená rajčina. Ako na to? 1-2 balenia TUC rajčiny a bylinky HRÁŠKOVÉ PYRÉ 300 g hrášku (čerstvý alebo rozmrazený) 100 ml 33 % smotany 10 ml olivového oleja 11 g mäty 11 g parmezánu 30 g citrónovej šťavy soľ, korenie na dochutenie Všetky ingrediencie spolu rozmixujeme, natrieme na krekery s paradajkami, ozdobíme hoblinkami talianskeho parmezánu, guľôčkami hrášku a hráškovými výhonkami. Svet sa zbláznil, krekery na sladko? V časoch, kedy frčí slaný karamel a sladkosti „na slano“, určite oceníš zdravú AVO(NE)NUTELLU, tmavú nátierku z avokáda, ktorá sa skvelo dopĺňa so slanými krekermi a šťavnatými malinami. Na ozdobu sa dajú použiť aj jahody. Ako na to? 1–2 balenia TUC originál AVO(NE)NUTELLA 1 avokádo 30 g holandského kakaa 2-3 lyžice javorového sirupu štipka soli vanilkový struk možno pridať lyžicu masla z lieskových orieškov Z avokáda vyberieme kôstku, vnútro dáme do misy. Z vanilkového struku odstránime semienka tak, že ho pozdĺžne rozrežeme a vyškrabneme obsah do misky, pridáme ostatné suroviny a rozmixujeme. Natrieme na krekery v jemných vlnkách, ozdobíme malinami a mätou. Recepty vznikali v spolupráci s bistrom Sisters (profesionáli v odbore kvalitného studeného občerstvenia) viac na: www.chlebicky-praha.cz (Žiadne hodnotenia)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Chuťovky Oblož si svoj kreker Alica Uchytilová 8. júla 2018 0 Spestriť si letný piknik na deke? Niečo, čo pripravia aj vaše deti? Obložené TUC sme vymysleli v spolupráci s pražským trendy chlebíčkovým bistrom Sisters. Bylinkovo-semienkové krekery s reďkvičkovou nátierkou Táto verzia určite zachutí tým, ktorí si v lete pravidelne pripravujú chlieb s maslom a reďkovkami. S tým rozdielom, že podklad netvorí chlieb, ale krekery s pažítkou, makom a ľanovými semienkami. Kombinácia byliniek, semienok a reďkovky v ústach rozohrá doslova koncert chutí a vy budete pred kamarátmi žiariť ako pútavý inovátor. Ako na to? 1-2 balenia TUC semienka a pažítka REDKVIČKOVÁ NÁTIERKA 100 g reďkoviek (nakrájaných na drobné kocky) 100 g tvarohu / lučiny 1 jarná cibuľka (biela časť) Soľ, korenie Bielu časť cibuľky nakrájame nadrobno, zmiešame s reďkovkami a tvarohom / lučinou. Osolíme, okoreníme, natrieme na bylinkovú TUC-ku a nakoniec ozdobíme zelenou časťou cibuľky a naplocho nakrájanú reďkovkou. Paradajkové krekery s hráškovým pyré a parmezánom Hráškový krásavec nadchne fanúšikov sezónnej zeleniny. Veď kto by nemiloval čerstvý hrášok v kombinácii s chutným talianskym parmezánom? Podklad tvoria krásne červené TUC, ktorých hlavnou ingredienciou, dodávajúcou im skvelú chuť, je sušená rajčina. Ako na to? 1-2 balenia TUC rajčiny a bylinky HRÁŠKOVÉ PYRÉ 300 g hrášku (čerstvý alebo rozmrazený) 100 ml 33 % smotany 10 ml olivového oleja 11 g mäty 11 g parmezánu 30 g citrónovej šťavy soľ, korenie na dochutenie Všetky ingrediencie spolu rozmixujeme, natrieme na krekery s paradajkami, ozdobíme hoblinkami talianskeho parmezánu, guľôčkami hrášku a hráškovými výhonkami. Svet sa zbláznil, krekery na sladko? V časoch, kedy frčí slaný karamel a sladkosti „na slano“, určite oceníš zdravú AVO(NE)NUTELLU, tmavú nátierku z avokáda, ktorá sa skvelo dopĺňa so slanými krekermi a šťavnatými malinami. Na ozdobu sa dajú použiť aj jahody. Ako na to? 1–2 balenia TUC originál AVO(NE)NUTELLA 1 avokádo 30 g holandského kakaa 2-3 lyžice javorového sirupu štipka soli vanilkový struk možno pridať lyžicu masla z lieskových orieškov Z avokáda vyberieme kôstku, vnútro dáme do misy. Z vanilkového struku odstránime semienka tak, že ho pozdĺžne rozrežeme a vyškrabneme obsah do misky, pridáme ostatné suroviny a rozmixujeme. Natrieme na krekery v jemných vlnkách, ozdobíme malinami a mätou. Recepty vznikali v spolupráci s bistrom Sisters (profesionáli v odbore kvalitného studeného občerstvenia) viac na: www.chlebicky-praha.cz (Žiadne hodnotenia)Loading...