Krémeše a veterníky sú bezkonkurenčné, ale povedzme si narovinu. Pochudli sme pred Vianocami? Nepochudli. Priberieme? Priberieme.
Tak poďme si osladiť život niečím, čo nám neublíži.
40 g kvalitného margarínu, 100 g Jemných ovsených vločiek Emco, 80 g zmesi sušeného ovocia (marhule, broskyne, slivky), 1 vajce, lyžička tekutého sladidla alebo 66 g cukru

Postup:
- Na panvici rozpustíme margarín, pridáme ovsené vločky, ktoré prirodzene nasajú tuk. Zmes necháme vychladnúť.
- Sušené ovocie (najlepšie v bio kvalite, nesírené) nakrájame na maličké kúsky.
- Vločky zmiešame s ovocím, pridáme vajce, cukor alebo sladidlo a vytvoríme kompaktnú zmes.
- Pomocou čajovej lyžičky formujeme malé pusinky, ktoré ukladáme na plech.
Ako pečieme:
Pečieme max. na 180 stupňov zhruba 20 minút. Záleží na type rúry a výške cesta. Upečené a vychladnuté pusinky vložíme do farebných papierových košíčkov.
Chcete aj energetické tabuľky?


robim podobne, ale davam tam bio musli, snažim sa použivat iba bio potraviny a su vyborne