Ideme vám spraviť chuť na krémeš. Že kopec šľahačky a tuku nie je vaša šálka kávy? Skúsme to inak. Proteínovo.
(V závere aj videopostupom)

Korpus
- 7 PL pomleté ovsené vločky
- 2 PL špaldová múka
- 1 dcl mlieka
- 1 bal Puding proteínový kakao Dr. Oetker
- trošku kokosového oleja

Ingrediencie na korpus spolu vymiešame a nalejeme do tortovnice. Pečieme 20-25 minút.

Plnka źltý krém
- 2 vajíčka
- 3 dcl mlieka
- 3 PL kryštálového cukru
- 1 bal. Proteín puding Vanilka Dr. Oetker

Vajíčka si rozdelíme na žĺtky a bielky. Mlieko nalejeme do hrnca, pridáme žĺtky, kryštálový cukor a Protein puding vanilka Dr.Oetker. Uvaríme hustý puding.

Bielky vyšľaháme s 1 vanilkovým cukrom na tuhý sneh. Do ešte horúceho pudingu primiešame sneh z bielkov. Krém nanesieme na upečený korpus a necháme vychladnúť.
Proteínový biely krém (namiesto šľahačky)
- 250g jemný polotučný tvaroh
- 250g ricotta
- sladidlo podľa chuti
- Pasta vanilková Dr. Oetker
Všetky tieto dobré veci spolu vymiešame na hladký krém a navrstvíme ho na stuhnutý žltý krém. A šupneme to na noc, alebo aspoň pár hodín do chladničky.
Ozdobiť napríklad roztopenou čokoládou, alebo čímkoľvek vám napadne – je dovolené:)

A ak to chcete vidieť radšej v našom videu, tak ste tu správne :
