Kuskus (cous cous) je dnes už veľmi obľúbený pokrm aj v našich zemepisných šírkach, no domov má v Severnej Afrike. Slováci si na túto plodinu zvykajú stále viac, najmä pre veľmi jednoduchú prípravu bez varenia. Dôležité je vedieť kuskus správne pripraviť a ochutiť.
Komentáre k článku
Kuskus veľmi dobre poznám a taktiež mám kuskus okrem iného aj veľmi rada, avšak je tu ešte jedna surovina, ktorú milujem taktiež a zvyknem ju často užívať, zatiaľ čo kuskus iba raz za čas. Takto mi to ale vyhovuje, ak si dám raz za čas kuskus a dobre mi to padne. Viac si to potom vážim a dané jedlo vychutnávam. Toto papám ale taktiež http://www.najtelo.com/produkty/kokosovy-olej/bio-kokosova-voda-350ml/ a nie je azda nič zlé, čo z kokosu vyšlo. Všetko milujem a využívam denne.
Kuskus veľmi dobre poznám a taktiež mám kuskus okrem iného aj veľmi rada, avšak je tu ešte jedna surovina, ktorú milujem taktiež a zvyknem ju často užívať, zatiaľ čo kuskus iba raz za čas. Takto mi to ale vyhovuje, ak si dám raz za čas kuskus a dobre mi to padne. Viac si to potom vážim a dané jedlo vychutnávam. Toto papám ale taktiež http://www.najtelo.com/produkty/kokosovy-olej/bio-kokosova-voda-350ml/ a nie je azda nič zlé, čo z kokosu vyšlo. Všetko milujem a využívam denne.