Cestoviny a pizza Cestovinový šalát s tuniakom Natália Horváthová 30. mája 2016 0 Nielen počas letných dní vás môže osviežiť cestovinový šalát s nádychom Stredomoria. Podravka Potrebujete: 200 g cestovín Podravka Fusilli, 160 g EVA tuniaka v olivovom oleji, 10 zelených olív plnených červenou paprikou, 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate, 10 cherry paradajok, 100 g majonézy, 1 lyžica Podravka jemného kečupu, 30 ml koňaku, soľ, korenie Príprava:Cestoviny pripravíme al dente podľa návodu na obale. Nakrájame olivy, petržlenovú vňať a cherry paradajky, premiešame ich s uvarenými cestovinami a s tuniakom v olivovom oleji. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Z majonézy, kečupu a koňaku pripravíme dresing a prelejeme ním pripravené cestoviny. Dobrú chuť! (Žiadne hodnotenia)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Cestoviny a pizza Cestovinový šalát s tuniakom Natália Horváthová 30. mája 2016 0 Nielen počas letných dní vás môže osviežiť cestovinový šalát s nádychom Stredomoria. Podravka Potrebujete: 200 g cestovín Podravka Fusilli, 160 g EVA tuniaka v olivovom oleji, 10 zelených olív plnených červenou paprikou, 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate, 10 cherry paradajok, 100 g majonézy, 1 lyžica Podravka jemného kečupu, 30 ml koňaku, soľ, korenie Príprava:Cestoviny pripravíme al dente podľa návodu na obale. Nakrájame olivy, petržlenovú vňať a cherry paradajky, premiešame ich s uvarenými cestovinami a s tuniakom v olivovom oleji. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Z majonézy, kečupu a koňaku pripravíme dresing a prelejeme ním pripravené cestoviny. Dobrú chuť! (Žiadne hodnotenia)Loading...