Nielen počas letných dní vás môže osviežiť cestovinový šalát s nádychom Stredomoria.

Potrebujete:
- 200 g cestovín Podravka Fusilli,
- 160 g EVA tuniaka v olivovom oleji,
- 10 zelených olív plnených červenou paprikou,
- 2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate,
- 10 cherry paradajok,
- 100 g majonézy,
- 1 lyžica Podravka jemného kečupu,
- 30 ml koňaku,
- soľ,
- korenie
Príprava:
Cestoviny pripravíme al dente podľa návodu na obale. Nakrájame olivy, petržlenovú vňať a cherry paradajky, premiešame ich s uvarenými cestovinami a s tuniakom v olivovom oleji.
Podľa chuti osolíme a okoreníme. Z majonézy, kečupu a koňaku pripravíme dresing a prelejeme ním pripravené cestoviny.
Dobrú chuť!
