Cestoviny a pizza Špagety s domácou pesto omáčkou redakcia 0 Urobte si špagety “alla genovese.” Shutterstock Potrebujeme: 400 g špagiet 140 g bazalkových listov 4-5 strúčikov cesnaku 4 lyžice parmezánu 100 g píniových orieškov 6 lyžíc syra typu pecorino 10 lyžíc olivového oleja Príprava: Umyjeme, osušíme a nakrájame bazalku. V mažiari tĺčikom rozdrvíme bazalku, petržlenovú vňať, cesnak, píniové oriešky. Osolíme, pridáme parmezán a nastrúhaný syr pecorino. Dobre zamiešame. Pridáme 1 lyžicu oleja a miešame, až kým zmes nebude krémová. Môžeme použiť aj elektrický šľahač (mixér). Špagety uvaríme podľa návodu. Scedíme a položíme do misky, ktorú sme predtým ohriali. Pridáme „genovese“ omáčku, vmiešame do špagiet a hneď podávame posypané parmezánom. (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Cestoviny a pizza Špagety s domácou pesto omáčkou redakcia 0 Urobte si špagety “alla genovese.” Shutterstock Potrebujeme: 400 g špagiet 140 g bazalkových listov 4-5 strúčikov cesnaku 4 lyžice parmezánu 100 g píniových orieškov 6 lyžíc syra typu pecorino 10 lyžíc olivového oleja Príprava: Umyjeme, osušíme a nakrájame bazalku. V mažiari tĺčikom rozdrvíme bazalku, petržlenovú vňať, cesnak, píniové oriešky. Osolíme, pridáme parmezán a nastrúhaný syr pecorino. Dobre zamiešame. Pridáme 1 lyžicu oleja a miešame, až kým zmes nebude krémová. Môžeme použiť aj elektrický šľahač (mixér). Špagety uvaríme podľa návodu. Scedíme a položíme do misky, ktorú sme predtým ohriali. Pridáme „genovese“ omáčku, vmiešame do špagiet a hneď podávame posypané parmezánom. (1 hlasov, priemerne: 5,00 z 5)Loading...