Pri správnej kombinácii dobrých surovín môžete byť naozaj prekvapení, čo ste dokázali na tanieri stvoriť. Napadlo by vám niekedy, že na praženicu so šampiňónmi sa hodí syr parmezánového typu a balsamico? Mne tiež nie, až kým som nevyskúšala tento recept.
Odporúčam ho otestovať každému, napríklad v pokojné nedeľné ráno, keď je trošku času na experimenty. Takýmito originálnymi, ale aj zdravými raňajkami určite prekvapíte celú rodinu.
Slávka Cigáňová (Habrmanová)
Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.