Neviete, čím prekvapiť rodinných príslušníkov? Chcete ulahodiť aj tým najväčším labužníkom? Nechajte sa inšpirovať a potešte svoje chúťky!

Potrebujeme:
- 800 g teľacích kotliet
- 40 g masla
- kukurica
- 1 červená cibuľa
- 1 kocka Podravka hovädzieho bujónu
- 1 lyžica kukuričného škrobu
- zelené fazuľové struky ako príloha
- soľ
Postup:
Na masle zo všetkých strán opečieme kukuricu a odložíme ju na teplé miesto. Na tom istom tuku opečieme teľacie kotlety, približne minútu z každej strany, jemne ich posolíme a pečieme v rúre predhriatej na 180 stupňov ďalších osem minút.
Na vytvorenie omáčky pridáme do výpeku nakrájanú cibuľu a podusíme až do zmäknutia. Prilejeme 250 ml vody, pridáme hovädzí bujón a povaríme.
Na zahustenie omáčky použijeme kukuričný škrob, ktorý rozpustíme v troche vody, pridáme do omáčky a krátko povaríme. Teľacie kotlety podávame s opečenou kukuricou a uvarenými fazuľovými strukmi.
