Obilniny, strukoviny Šošovicové rizoto AlexF 0 Recept je inšpirovaný indickou kuchyňou. Ingimage Suroviny: 2 šálky varenej šošovice 2 šálky uvarenej ryže 1 cibuľa alebo pór olej soľ, kari korenie podľa chuti Môžete pridať: sezónnu zeleninu nakrájané tofu Postup: Na oleji orestujeme cibuľu alebo pór, pridáme varenú šošovicu, soľ, korenie. Zamiešame uvarenú ryžu a odstavíme. Servírovanie: Ako klasické rizoto alebo ako prílohu k ľahším suchším jedlám. Tipy: Ak do jedla pridávate zeleninu, môžete ju restovať s cibuľou alebo ju zamiešať surovú až po dovarení. »»»» Prečítajte si aj recept: Krémová polievka z červenej šošovice. (Žiadne hodnotenia)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Obilniny, strukoviny Šošovicové rizoto AlexF 0 Recept je inšpirovaný indickou kuchyňou. Ingimage Suroviny: 2 šálky varenej šošovice 2 šálky uvarenej ryže 1 cibuľa alebo pór olej soľ, kari korenie podľa chuti Môžete pridať: sezónnu zeleninu nakrájané tofu Postup: Na oleji orestujeme cibuľu alebo pór, pridáme varenú šošovicu, soľ, korenie. Zamiešame uvarenú ryžu a odstavíme. Servírovanie: Ako klasické rizoto alebo ako prílohu k ľahším suchším jedlám. Tipy: Ak do jedla pridávate zeleninu, môžete ju restovať s cibuľou alebo ju zamiešať surovú až po dovarení. »»»» Prečítajte si aj recept: Krémová polievka z červenej šošovice. (Žiadne hodnotenia)Loading...