Zavárame Jahodový topping z ružového vína Marta Turóciová 3. júna 2016 0 Doba prípravy: asi 25 minút Vystačí na: asi 3 poháre à 350 ml Na jahodový topping potrebujete Prísady: 650 g jahôd (nakrájaných na malé kúsky) 200 ml ružového vína 1 balenie Želírovacieho cukru Extra 2:1 Dr.Oetker Príprava: Vo veľkom hrnci dobre premiešame jahody s vínom a pridáme želírovací cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút. Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre uzavrieme viečkom, obrátime hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku. TIP: Dá sa pripraviť aj zo zmrazených jahôd (pred spracovaním je potrebné ich rozmraziť). (Žiadne hodnotenia)Loading... Pridaj komentár Zrušiť odpoveďMeno *
Zavárame Jahodový topping z ružového vína Marta Turóciová 3. júna 2016 0 Doba prípravy: asi 25 minút Vystačí na: asi 3 poháre à 350 ml Na jahodový topping potrebujete Prísady: 650 g jahôd (nakrájaných na malé kúsky) 200 ml ružového vína 1 balenie Želírovacieho cukru Extra 2:1 Dr.Oetker Príprava: Vo veľkom hrnci dobre premiešame jahody s vínom a pridáme želírovací cukor. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 5 minút. Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre uzavrieme viečkom, obrátime hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku. TIP: Dá sa pripraviť aj zo zmrazených jahôd (pred spracovaním je potrebné ich rozmraziť). (Žiadne hodnotenia)Loading...