Vo viacerých slovenských zmrzlinárňach našli hygienici počas kontroly škodlivé baktérie i kvasinky. Zmrzlinári používajú nepovolené farbivá a pokrivkáva aj čistota priestorov či hygiena zamestnancov.
Komentáre k článku
Ale veď už ani nie je dobrá, asi som už stará, ale to čo sme jedli v detstve – jeden kopček za korunu – to sa nedá porovnať s tým, čo predávajú teraz….
A myslím, že aj vtedy tam boli chemikálie, a hlavne tona cukru.
Radšej si už robíme zmrzlinu iba doma, a máme v nej len to, čo chceme zjesť.
A čo sa hygieny týka, tak bohužiaľ – všetko naberajú jednou naberačkou, ktorú si máčajú celý deň v kýbliku s tou istou vodou, v pohode berú a vydávajú peniaze, ruky špinavé a pritom manipulujú s potravinami.
Už horšie je len v mäsiarstve, kde si teta dá rukavice gumené, ale len preto, aby si svoje paprče nezašpinila. Chytá s nimi totiž aj mäso aj peniaze. A rovnakým nožom krájajú na rovnakej podložke surové mäso a napríklad aj slaninu….
Ale veď už ani nie je dobrá, asi som už stará, ale to čo sme jedli v detstve – jeden kopček za korunu – to sa nedá porovnať s tým, čo predávajú teraz….
A myslím, že aj vtedy tam boli chemikálie, a hlavne tona cukru.
Radšej si už robíme zmrzlinu iba doma, a máme v nej len to, čo chceme zjesť.
A čo sa hygieny týka, tak bohužiaľ – všetko naberajú jednou naberačkou, ktorú si máčajú celý deň v kýbliku s tou istou vodou, v pohode berú a vydávajú peniaze, ruky špinavé a pritom manipulujú s potravinami.
Už horšie je len v mäsiarstve, kde si teta dá rukavice gumené, ale len preto, aby si svoje paprče nezašpinila. Chytá s nimi totiž aj mäso aj peniaze. A rovnakým nožom krájajú na rovnakej podložke surové mäso a napríklad aj slaninu….
Provokatér pan Rizman už v 2021 smiruje nielen okolo
Grasalkovicovej zahrady
Najprv stromy lekná ryby ktoré sa sami obnovuju
A to vyše 10 roci o tom rozprava