Obľúbené postavičky ožívajú v zberateľskej kartovej hre Disney Lorcana: objavte jej čaro

PR 0

Kdekoľvek sa objaví, okamžite si podmaní všetkých fanúšikov čarovného sveta Disney. Vo februári prichádza aj na Slovensko. Nová zberateľská kartová hra Disney Lorcana očarí nielen skúsených hráčov kartových hier, ale zamilujú si ju aj nováčikovia. Prečítajte si, na čo sa v hre môžete tešiť a čím si vás získa.

Zdroj obrázkov: Ravensburger

Jedinečný herný systém, ktorý vás vtiahne do deja

Ak ste aj vy vyrastali na čarovných Disney príbehoch, potom by táto hra nemala chýbať vo vašej zbierke.
Disney Lorcana je zberateľská kartová hra (TCG – trading card games), ktorá spája kúzlo magického sveta vašich obľúbených kreslených postavičiek s napínavou hernou stratégiou. Jej veľkou výhodou je, že na rozdiel od iných kartových hier je herný systém ľahko pochopiteľný aj pre úplných nováčikov.
Vo svete Disney Lorcana sa stanete Illumeneerom, mocným čarodejníkom, ktorý ovláda magický atrament. V hre je šesť druhov atramentu rozdelených podľa farieb.
Pomocou tohto atramentu môžete privolať záblesky Disney postavičiek. Vo svojom balíčku nájdete Mickey Mouse, Elsu alebo Simbu z Levieho kráľa.
Vo svojom balíčku môžete skombinovať dva druhy atramentu a poraziť tak svojho súpera. Zelený atrament ponúka schopnosti, ktoré súpera zmätú a prinútia ho napríklad odhodiť karty. Na druhej strane zlatý atrament slúži najmä ako podpora a dokáže napríklad liečiť zranenia.
Každá farba predstavuje jedinečný herný systém a je len na vás, či sa vydáte cestou priameho útoku alebo taktickejším kombinovaním rôznych kariet.

Ako začať hrať: zostavte si svoj prvý herný balíček

Hra Disney Lorcana je primárne určená pre dvoch hráčov, ale môžete ju hrať aj viac ľudí. Na víťazstvo potrebujete nazbierať 20 príbehových bodov (lore counter), ktoré posúvate po hernej ploche.
Na začiatku hry je ideálne siahnuť po jednom z predpripravených štartovacích balíčkov. S týmito kartami sa môžete rovno pustiť do hry. Štartovacie balíčky obsahujú karty s rôznou vzácnosťou a kombinujú vždy dve farby atramentu. Okrem toho dostanete aj jeden posilňovací balíček (booster pack) s 12 náhodnými kartami.
Na to, aby ste mohli začať hrať, vám stačí minimálne 60 kariet. Môžete mať ľubovoľné karty, ale len 4 rovnaké karty postáv. Okrem kariet postáv hráte aj s kartami predmetov, akcií a piesní.
Novinkou v tretej sérii hry Disney Lorcana Into the Inklads sú karty lokácií. Šikovným kombinovaním herných kariet môžete zničiť karty súpera, vyliečiť si zranenia alebo prípadne zabrániť útoku v ďalšom kole.

Disney Lorcana uchvátila svet

Kartová hra Disney Lorcana sa okamžite stala hitom a jej kúzlu podľahli ľudia na celom svete. Už o niekoľko dní vyjde tretia séria v ďalších 10 krajinách vrátane Slovenska.
V Holandsku a Belgicku sa karty z prvej série vypredali v priebehu niekoľkých dní. Hra Disney Lorcana je k dispozícii v špecializovaných obchodoch od 24. februára. V bežných obchodoch ju nájdete od 8. marca.

1 Hviezdička2 Hviezdičky3 Hviezdičky4 Hviezdičky5 Hviezdičiek (Žiadne hodnotenia)
Loading...

Pridaj komentár