Dnes je moderné vyhýbať sa múke či pri varení, či pri pečení… Akoby sa v kulinárstve stala synonymom zlého.
Všakovakí kuchári sa pýšia, že do koláčov namiesto nej dávajú oriešky alebo mak, robia všetko preto, aby sa jej vyvarovali pri príprave sladkých či slaných dobrôt.
Dobre, že špagety či knedľu nechcú urobiť bez múky!
Slávka Cigáňová (Habrmanová)
Kedysi som sa živila sáčkovými polievkami a rôznymi polotovarmi a myslela si, že varenie je strata času. No časom prišla zmena. Tak ma to dostalo, že som chcela vedieť uvariť všetko. Začala som skúšať recepty, domáce aj zo svetových kuchýň, no najviac ma bavilo tvoriť vlastné recepty. Objavila som, že varenie môže byť naozaj zábava a rada sa so svojimi skúsenosťami podelím aj s ostatnými.